Kotipaikka retkeilyä

Jouduin juhannukseksi töihin, enkä päässytkään mökille, mikä harmitti. Päätin sitten sunnuntaina käydä Hervannassa kiertämässä Suolijärven. Lähdin uimarannalta matkaan ja pysähdyin melkein heti ottamaan kuvaa järvestä sillä maisema oli kaunis. En kerennyt kuvaa ottamaan, kun sorsa emo ja vaavi uivat kohti. Molemmat tulivat ihan viereeni ja jatkovat sitten matkaa. Mukava tervehdys heti alkuun.




Rakastan pitkospuita
 Keli oli aika pilvinen, mutta ei ollut kylmä. Aika paljon sain kulkea yksin rauhassa, mutta välillä tuli muita kuljeksijoita vastaan. Fatbikellakin joku ajeli. Se oli sinäänsä aika positiivista, ettei ihan koko Tampere kärsinyt juhannus krapulasta. Hyttysiä ei ollut lähes ollenkaan. Muutama inisiä eksyi lähelle, muttei sen enempää.

Ja rakastan vettä

Korkeuserojakin löytyy


Järven päädyssä oli todella kauniilla paikalla mahdollisuus istuskella. Olisin halunnut mennä sinne ihastelemaan, mutta paikalla oli jo joku, joten annoin hänen nauttia rauhassa kauniista luonnosta.

Maasto oli helppokulkuista ja vaihtelevaa. Kuljettava matka on 4,3 km kylttien mukaan. Ja jos uimisesta pitää kannattaa ottaa uimakamat mukaan, sillä uimarannalla oli todella mukavan näköinen suuri laituri, mistä on varmasti hyvä pulahtaa järveen. Jotkut olivat reitin varrella laittaneet nuotionkin pystyyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Patvinsuon päivä 2

Kaakkurinkierroksen ensimmäinen päivä

Herajärvenkierros